Snelle’ koffie smakeloos? Zo los je dat op

Wanneer je alleen woont of weinig tijd hebt, dan kies je snel voor een ‘snelle’ koffie. Oftewel, een kopje koffie maken in een apparaat door middel van cups. Maar wanneer je het liefst koffie drinkt met een sterke smaak, dan kan dit bakkie vaak een teleurstelling zijn op het gebied van smaak. En elke dag een koffie voor onderweg halen bij een bar gaat op den duur ook flink in de kosten lopen. Hoe kan je dit anders oplossen?

Doseer met instant koffie

Jouw ideale koffie ontstaat door alles goed te doseren. En laat dat nou net heel makkelijk zijn met instant koffie. Grote merken verkopen dit in verschillende smaken. Instant koffie bestaat uit poeder in een zakje, dat je kan aanmaken met heet water. Deze zet je bijvoorbeeld ‘s ochtends even snel aan tussen het opstaan en aankleden door. Vind je de koffie nog te smakeloos met één zakje? Gebruik dan meer poeder of schenk er minder heet water bij. Goed blijven roeren om klontjes te voorkomen en genieten maar.

Koffiecup met eigen inhoud

Zet je dagelijks een kop koffie met een apparaat als de Dolce Gusto? Maar vind je de smaak van de koffie wat matig en staat ook de hoeveelheid afval die je produceert met de cups je tegen? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van hervulbare koffiecups. Deze vul je heel eenvoudig met je eigen gemalen koffie en plaats je vervolgens in het apparaat. Binnen enkele seconden heb jij de koffie in de gewenste sterkte. Een hervulbare koffiecup kan je wel tot 150x hergebruiken en kan je meewassen in de vaatwasser.

Apparaat met timer

Drink je toch het liefst koffie uit het koffiezetapparaat? Dan zijn er ook nog genoeg apparaten met timers verkrijgbaar. Door het handige klokje kan jij heel eenvoudig programmeren wanneer deze moet starten met het maken van koffie. Zo staat jouw koffie al klaar wanneer je net uit bed komt. Moet je alsnog elke ochtend haasten? Schaf dan ook een thermosbeker aan, zodat je onderweg alsnog kunt genieten van je favoriete zelfgemaakte koffie.

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00